Gratis verzending vanaf € 50,- | 30 dagen bedenktijd | Afhalen niet mogelijk | Waardering: 9,2/10

Gezelschapspellen webshop

Spellenhuis.nl is de gezelschapspellen webshop voor bordspellen, spelkaarten, tradingcards en puzzels. Spellenhuis.nl heeft een uitgebreid assortiment waar veel speelgoedwinkels niet aan kunnen tippen, in de webshop van Spellenhuis vindt u een groot aanbod aan gezelschapspellen die bij aankoop vanaf € 40,- direct gratis thuis worden bezorgd. Als u voor 15.00 uur besteld wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd en kunt u snel van uw geweldige gezelschapspel genieten samen met de kinderen of met familie en vrienden.

De gezelschapspellen webshop van Nederland

Spellenhuis heeft een geweldig aanbod aan verschillende spellen, bijvoorbeeld het spel wat al jaren erg hoog staat in de Gezelschapspellen top 10: het Riskspel. Dit spel is al jaren een topper onder de gezelschapsspellen. Dit komt omdat het spel is blijven vernieuwen. Waardoor het spel compleet uniek oogd maar zeer zeker anders speelt.

Wie is het?” Is ook een spel wat al jaren door veel gezinnen gespeeld wordt en nog steeds veel verkocht wordt in onze gezelschapspellen webshop Spellenhuis.nl. Naast deze klassiekers zijn er natuurlijk ook veel nieuwe spellen die wij aanbieden Zoals Hoogspanning, een spel waarbij het de bedoeling is dat je zo veel mogelijk steden in Amerika aansluit op het stroom netwerk, Hiermee wordt geld verdiend, wie veel geld heeft wint. Hierbij kun je gebruik maken van groene stroomvoorzieningen als wind, water en zonne-energie. Maar ook van oude stroom opwekkers als kern en steenkolen centrales. Aan jou de vraag welke beslissing je neemt.

Dambord kopen

Niet alleen de gebruikelijke gezelschapsspelletjes kun je kopen bij Spellenhuis. Ook de traditioneles spellen zoals schaken of dammen kun je gewoon bij Spellenhuis, de gezelschapspellen webshop van Nederland, kopen. U kunt hier het complete damspel kopen, maar ook alleen het bord of alleen de stenen. Dit is makkelijk als u bijvoorbeeld nog een oud dambord heeft, maar de stenen bijvoorbeeld zoek zijn. Zo kunt u uw oude damspel weer uit de kast halen voor een gezellig avondje dammen met de familie!

Bent u nieuwsgiering geworden naar de mogelijke gezelschapspellen voor u. Kijk anders naar onze geweldige gezelschapspellen top 10 voor tal van ideeën.

1