Dragon Shield Standard Sleeves - Matte Black (100)

€ 10,00

Nog 3 in voorraad

Op werkdagen voor 16:00 besteld, volgende werkdag in huis

OF
Dragon Shield Standard Sleeves - Matte Black (100)
Deze sleeves zijn van top kwaliteit en gaan een leven lang mee. Ze zijn geschikt voor Magic the Gathering en Pokemon en alle andere kaartspellen met de standaard kaart maat.

Extra informatie
Categorie: Trading Cards Sleeves
Artikelnummer: 11002
Datum toegevoegd 8 jul. 2016
Fabrikant Arcane Tinmen
EAN code 5706569110024

Dragon Shield Standard Sleeves - Matte Black (100).

Beoordeling: 5/5 gebaseerd op 1 beoordeling(en)
  • Prijs: € 10,00 -
Klantenbeoordelingen
Beste sleeves die ik heb gebruikt! door Stefan
Waardering:
De Dragon Shield Standard Sleeves - Matte versie zijn uiterst geschikt voor je Magic verzameling of andere kaarten met hetzelfde formaat. Door de extreem heldere voorkant kan je goed zien of een kaart foil is in vergelijking met sommige andere sleeves. Ook is de achterkant een stuk groffer waardoor het beter mogelijk is om je deck te schudden en je kan een stuk gemakkelijker je volgende kaart van je deck pakken zonder dat meteen heel de stapel dreigt om te vallen omdat je net iets goedkopere sleeves zou hebben gekocht die iets goedkoper zijn. Ik kijk naar jou Dragon Shield (normal) Sleeves.

De Dragon Shield Standard Sleeves - Matte Black gebruik ik persoonlijk voor mijn MTG Cube van 540 kaarten waardoor de hoeveelheid (100 per stuk) een enorme pluspunt voor mij is geweest. Ook een grappige feitje is dat je de box zelf prima kan gebruiken als Deckbox. De verpakking is stevig en er is een label aan de bovenkant waar je een naam op kan zetten. Er kunnen zo'n 100 kaarten in de doos als ze gesleeved zijn.

Mocht je nog twijfelen met andere Sleeves, hieronder is een lijstje met Sleeves die ik heb gebruikt
- "Dragon Shield (normal) Black": Zijn prima Sleeves alleen komen de Foil kaarten (glimmende) niet heel erg goed naar voren.
- "Pro Matte Black Sleeves": Deze vond ik persoonlijk te glad voor een Deck, zoals ik hierboven al duidelijk heb gemaakt. Ik gebruik deze daarom voor kaarten die ik niet hoef te schudden zoals Token kaarten. Daar zijn ze erg goed geschikt voor.
- "Pro-Fit Clear Standard Sleeves": Deze Sleeves zijn aan beide kanten doorzichtig waardoor je de achterkant van de kaarten ook kan zien. Normaal is dat geen probleem, maar in de huidige set van MTG zijn er kaarten die ook aan de achterkant effecten hebben. Dus deze zijn niet echt geschikt voor een deck, maar ze zijn prima voor je verzameling zeldzame kaarten.

Dus om het even kort samen te vatten. Deze sleeves bieden in mijn ogen de beste bescherming plus fijnste schudtechniek die op dit moment beschikbaar zijn. (Geplaatst op 27 november 2016)

Wat vind je van het product?
  1 2 3 4 5
Waardering:

  • (Dit e-mailadres wordt niet weergegeven)

  • (Beschrijf je ervaring met het product in minimaal 50 tekens)
momentje...