De Eerste Vonken (Hoogspanning)

€ 39,95

Nog 1 op voorraad

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen in huis

Productbeschrijving
Details

Dit uitdagende spel maakt gebruik van het populaire spelsysteem van Hoogspanning. De spelers keren terug naar de tijd van de holbewoners. Centraal staat drang naar overleven, eten verzamelen, jagen op wild en het uitbreiden van je stam. Ontdekkingen helpen bij het overleven in deze harde wereld. Een mooie nieuwe speer of vuur, allemaal nuttige innovaties in de tijd dat alle hulp tot overleven welkom is.

Als clanleider ben je verantwoordelijk voor het welzijn van je clan tijdens het Stenen Tijdperk. Je moet nieuwe jachttechnieken ontwikkelen en nieuwe kennis opdoen om succesvol te kunnen jagen naar voedsel of om vuur te kunnen maken. Met behulp van deze vaardigheden zal je genoeg voedsel oogsten om je clan te voeden en uit te breiden om zo nieuwe jachtvelden te bereiken. Als je als eerste je clan weet uit te breiden tot 13 clanleden, win je het spel.

De Eerste Vonken is ontwikkeld vanwege het 10-jarig bestaan van Hoogspanning. De combinaties van bekende en nieuwe spelmechanismen maken dit spel uniek in zijn soort. Het spel duurt maar een uur en is daardoor zeer geschikt voor families met oudere kinderen. 

Extra informatie
Extra informatie
Datum toegevoegd 8 jul. 2016
Barcode 8717249195498
Soortspel Nvt
Fabrikant 999 Games
Speelduur 60 min
Leeftijd 12+
Aantal spelers 2-6
Taal Nederlands
Product Reviews

Vertel ons wat je van dit product vindt!

Schrijf een beoordeling
    Please, wait...