Japanse schaaksets

1 artikel(en)

1 artikel(en)

1

Spellenhuis

Spellenhuis is al 12 jaar de specialist voor diverse spellen. Hierbij kun je denken aan bordspellen, kaartspellen, trading card games, roleplay games, miniatuurspellen of puzzels. Alleen in de categorie bordspellen hebben we al meer dan 1200 producten in ons assortiment. Gelukkig kun je gebruik maken van de filters op de website, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt om te vinden waar je naar op zoek bent. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven in welke categorie je op zoek bent, met hoeveel spelers je het spel wilt spelen en wat je ideale speelduur zou zijn. Kijk ook zeker even bij de bordspellen top 10, waar je nieuwe ideeën op doet! Behalve deze website, hebben we twee winkels, gevestigd in Den Haag en Haarlem. Hier staan onze spellenkenners voor je klaar. Wil je graag een mooi schaak spel kopen, maar weet je niet goed welke het beste bij je wensen aansluit? Vraag het gewoon aan een van onze experts.

Het uitgebreide aanbod aan schaak spellen

Ben je op zoek naar een luxe schaakspel, een simpel schaakbord of een schaakbord om makkelijk mee te nemen? Dan ben je hier op het juiste adres. Spellenhuis heeft een ruim assortiment schaakborden en schaakspellen en we kunnen je uitgebreid adviseren in onze winkels of telefonisch. Ook als je op zoek bent naar schaakstukken en klokken ben je bij deze categorie op de juiste pagina terecht gekomen.

Schaken is een bordspel voor twee personen dat misschien oud is, maar daardoor niet minder leuk! Het is een strategisch spel, waarbij je goed moet nadenken voordat je de volgende stap zet. Om een goede schaker te worden is het daarom belangrijk om te leren vooruit te denken en veel te oefenen. Dit kun je doen met behulp van een origineel schaakbord. Deze heeft 32 lichte en 32 donkere vlakken, waar je met verschillende schaakstukken op speelt. Hierbij hebben jij en de andere speler omstebeurt de kans om een zet naar keuze te doen en is het niet mogelijk om een beurt over te slaan. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om het spel helemaal uit te spelen en kan het dus ook eindigen in remise. Juist het nadenken over de beste strategieën van dit spel zorgt voor veel speelplezier! Op de website van Spellenhuis vind je veel verschillende soorten schaak spellen. Zo hebben we bijvoorbeeld verschillende borden, losse schaakstukken, complete sets of schaakklokken voor je beschikbaar. Deze producten variëren van reis- of budget artikelen, tot luxe schaaksets.