Mijn verlanglijst (0)

Bezorging van uw bestelling

Levertijden
Voor de producten die op de site staan als voorradig gelden de volgende levertijden binnen Nederland. De bestelling wordt pas verzonden wanneer alle producten in de bestelling klaar liggen om verzonden te worden.


Aflevering

Besteldag: Zaterdag t/m Zondag - Dinsdag (tussen 8.00 en 18.00)
Besteldag: Maandag t/m vrijdag (voor 16.00) - Eerst volgende werkdag (tussen 8.00 en 18.00)

Voor verzendingen naar België geldt een gemiddelde levertijd van 1 werkdag. Voor andere landen binnen Europa zijn de levertijden tussen de 2 en 8 werkdagen.

Indien een product niet voorradig is, dan is de levertijd gemiddeld 3-5 werkdagen. Producten die voorbesteld zijn worden pas geleverd op de releasedatum. Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd heeft dan aangegeven. Dat kan komen doordat het product opnieuw in productie is of doordat het is uitverkocht. In dit geval wordt u tijdig op de hoogte gesteld.


Verzending via GLS

Al onze pakketten worden verzonden met GLS. Het voordeel is dat uw pakket verzekerd is en snel geleverd wordt. De levering gebeurt van maandag tot vrijdag tussen 8:00 en 18:00. Indien u niet thuis bent tijdens het aanbieden van het pakket, dan ontvangt u een afhaalbericht in de brievenbus. U kunt dan een afspraak maken om het af te halen bij een GLS pakketshop bij u in de buurt.


Levering op zaterdag (Via GLS Express)

Wilt u de levering op zaterdag ontvangen? Kies dan voor deze verzendwijze tijdens het bestellen. De bestelling wordt dan op zaterdag voor 17.00 afgeleverd. Dit geldt alleen voor pakketten binnen Nederland.


Afleveren op een ander adres

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een andere afleveradres dan het factuuradres. Dit is handig als u de bestelling wilt verzenden voor een verjaardag. Wij pakken eventueel ook bestellingen in als cadeau.


Track & Trace

Wanneer uw bestelling door ons is verzonden, dan krijgt u een email met de track & trace link erin. Zodat u kunt terug zien waar het pakket zich bevindt.
momentje...