Bezorging van uw bestelling

Levertijden
Voor de producten die op de site staan als voorradig gelden de volgende levertijden binnen Nederland. De bestelling wordt pas verzonden wanneer alle producten in de bestelling klaar liggen om verzonden te worden.


Aflevering binnen Nederland en Beglië

Besteldag: Zaterdag t/m Zondag - Dinsdag (tussen 8.00 en 18.00)
Besteldag: Maandag t/m vrijdag (voor 16.00) - Eerst volgende dag (tussen 8.00 en 18.00)

Voor andere landen binnen Europa zijn de levertijden tussen de 2 en 8 werkdagen.

Indien een product niet voorradig is, dan is de levertijd gemiddeld 3-5 werkdagen. Producten die voorbesteld zijn worden pas geleverd op de releasedatum. Het kan voorkomen dat een product een langere levertijd heeft dan aangegeven. Dat kan komen doordat het product opnieuw in productie is of doordat het is uitverkocht. In dit geval wordt u tijdig op de hoogte gesteld.


Verzending via DHL For You

Al onze pakketten worden verzonden met DHL. De levering gebeurt van maandag tot zaterdag tussen 8:00 en 18:00. 


Avondlevering DHL tussen 18:00 en 21:00
De levering vind plaats op werkdagen tussen 18:00 en 21:00. 

 
Ontvanger niet thuis?
Als de ontvanger van je pakket niet thuis is en het pakket niet door de brievenbus past, bieden wij het pakket aan bij de buren. Jouw ontvanger krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd.

Als de buren ook niet thuis zijn, dan laten we een bezorgcode achter op de kaart. Hiermee kan jouw ontvanger via bezorger gemist zelf kiezen waar en wanneer we het pakket opnieuw gaan bezorgen, bijvoorbeeld de volgende dag bij een DHL ServicePoint of DHL Parcelstation.


Afleveren op een ander adres
Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een andere afleveradres dan het factuuradres. Dit is handig als u de bestelling wilt verzenden voor een verjaardag. Wij pakken eventueel ook bestellingen in als cadeau.


Track & Trace

Wanneer uw bestelling door ons is verzonden, dan krijgt u een email met de track & trace link erin. Zodat u kunt terug zien waar het pakket zich bevindt. Deze link is na 18:00 in te zien.


Afhalen in de winkel

Kies deze optie als je je bestelling wil afhalen in onze winkel. Zodra je bestelling klaar ligt in de winkel, krijg je van de winkel bericht dat je het kan afhalen.


Bezorging met Red je Pakketje
Zij leveren onze pakketen die worden gedaan in de avonduren. Zij leveren de pakketten de volgende werkdag tussen 17:00 en 22:00. Ben je niet thuis dan komen ze nog 2 keer langs in de week om het pakket alsnog te leveren. Meer info hier

1